Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19930
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorНєміріч, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.date.accessioned2023-01-09T11:53:47Z-
dc.date.available2023-01-09T11:53:47Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЛисюк Е. М., Нєміріч О. В., Шидакова- Каменюка О. Г. Основи наукових досліджень і технічної творчості: методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для студ. рівня бакалавр напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19930-
dc.description.abstractМетодичні вказівки "Основи наукових досліджень в економіці" допоможуть закріпити теоретичні знання з застосуванням методу математичного моделювання при знаходженні оптимальних умов проведення технологічного процесу, навчитись проведенню стат. обробки одержаних результатів і, зокрема, при використанні комп'ютерної техніки.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectнаукові дослідженняuk_UA
dc.subjectтехнічна творчістьuk_UA
dc.subjectрозрахункові роботиuk_UA
dc.titleОснови наукових досліджень і технічної творчостіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
osnovy_naukovykh_doslidzhen_KHTI_MV_2012.pdf480.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.