Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19806
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТіщенко, Л.М.-
dc.contributor.authorСліпченко, М.В.-
dc.date.accessioned2023-01-02T13:39:57Z-
dc.date.available2023-01-02T13:39:57Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationТіщенко Л. М., Сліпченко М. В. До визначення параметрів, що впливають на стійкість шару зернової суміші при очисткі на конусно-каскадній поверхні пневмосепаруючого пристрою. Механізація сільськогосподарського виробництва: Вісник ХНТУСГ ім. П. Василенка. Харків: ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2013. Вип. 135. С. 292-296.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19806-
dc.description.abstractУ статті розглянуто вплив конструктивно-технологічних параметрів пневмосепаруючого пристрою на стійкість шару зернової суміші. В статье рассмотрено влияние конструктивно-технологических параметров пневмосепаруючого устройства на устойчивость слоя зерновой смеси. The article considers the influence of design and process parameters of pnevmoseparating device on the stability of grain mix layer device.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГ ім. П. Василенкаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 135-
dc.titleДо визначення параметрів, що впливають на стійкість шару зернової суміші при очисткі на конусно-каскадній поверхні пневмосепаруючого пристроюuk_UA
dc.title.alternativeК определению параметров, влияющих на устойчивость слоя зерновой смеси при очистке на конусно-каскадного поверхности пневмосепаруючого устройстваuk_UA
dc.title.alternativeTo certain parameters affecting the stability of grain mixture layer when cleaning on conical-cascade surface of pnevmoseparating deviceuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tishchenko_slipchenko_stiykist_sharu_zernovoyi_sumishi_article_2013_135.pdf445.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.