Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19771
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМамай, О. І.-
dc.contributor.authorКузьміна, Т. О.-
dc.date.accessioned2022-12-30T20:47:16Z-
dc.date.available2022-12-30T20:47:16Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМамай О. І., Кузьміна Т. О. Методологічні основи викладання дослідницького практикуму в магістрів галузі виноробства. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 61-63.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19771-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleМетодологічні основи викладання дослідницького практикуму в магістрів галузі виноробстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk_27.05.21 – 61-63.pdf362.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.