Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19643
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, А. А. | - |
dc.contributor.author | Селютіна, Г. А. | - |
dc.contributor.author | Щербакова, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-29T15:00:18Z | - |
dc.date.available | 2022-12-29T15:00:18Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Щербакова Т. В. Визначення масової частки антоціанів у продуктах дитячого харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 214-215. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19643 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Визначення масової частки антоціанів у продуктах дитячого харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-214-215.pdf | 175.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.