Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19642
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛенерт, С. О.-
dc.contributor.authorПопова, Т. М.-
dc.contributor.authorСелютіна, Г. А.-
dc.date.accessioned2022-12-29T14:47:20Z-
dc.date.available2022-12-29T14:47:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛенерт С. О., Попова Т. М., Селютіна Г. А. Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 212-213.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19642-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleКомбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-212-213.pdf150.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.