Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19424
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorРогова, А. Л.-
dc.contributor.authorЧоні, І. В.-
dc.date.accessioned2022-12-25T11:26:01Z-
dc.date.available2022-12-25T11:26:01Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Чоні І. В. Вплив пивної дробини на якість виробів із кексового тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 127-128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19424-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.titleВплив пивної дробини на якість виробів із кексового тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_k_18.05.21-2-127-128.pdf142.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.