Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19354
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorПілюгіна, І. С.-
dc.contributor.authorАксьонова, О. Ф.-
dc.date.accessioned2022-12-23T21:03:05Z-
dc.date.available2022-12-23T21:03:05Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Мурликіна Н. В., Пілюгіна І. С., Аксьонова О. Ф. Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 65-66.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19354-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВизначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-65-66.pdf161.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.