Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19232
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCтручаев, Н. И.-
dc.date.accessioned2022-12-23T08:48:30Z-
dc.date.available2022-12-23T08:48:30Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationCтручаев Н. И. Определение количества теплоты при замораживании и размораживании. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 165 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2015. С.130-131.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19232-
dc.description.abstractВ работе представлен новый подход к определению количества теплоты при помощи определения площади диаграммы процесса замораживания и размораживания продукции.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі представлений новий підхід до визначення кількості теплоти за допомогою визначення площі діаграми процесу заморожування і розморожування продукції.uk_UA
dc.description.abstractThe paper presents a new approach to deter chenie amount of heat by defining the area and charts freezing rozmorozhu tion products.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 165.-
dc.titleОпределение количества теплоты при замораживании и размораживанииuk_UA
dc.title.alternativeВизначення кількості теплоти при заморожуванні і розморожуванніuk_UA
dc.title.alternativeDetermination of heat quantity freeze defrostinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
53_165_2015.pdf831.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.