Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/1918
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПостнов, Геннадій Михайлович-
dc.contributor.authorЧервоний, Віталій Миколайович-
dc.contributor.authorЗубрєв, Антон Сергійович-
dc.date.accessioned2022-06-28T05:52:48Z-
dc.date.available2022-06-28T05:52:48Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Червоний В. М., Зубрєв А. С. Розробка ультразвукового способу очищення ставкової риби від луски. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 134-141.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1918-
dc.description.abstractПроведено аналіз сучасного стану процесів та апаратів для переробки ставкової риби. Реалізація результатів дозволяє впровадити комплексну технологію переробки ставкової риби, видалення луски та використання шкіри риб під час виробництва шкіргалантерейних виробів.uk_UA
dc.description.abstractAs of today, the industry is not provided with devices that could completely remove the fish scales without damaging the skin. The authors have suggested a new method for removing scales from fish trunks using ultrasonic waves with the intensity of the radiation of 3.5 W/cm2 and with the frequency of 22 kHz. The realization of the results will allow elaborating and implementing the comprehensive technology of pond fish processing, removing scales from the surface of fish trunks and using fish skin for producing leather products that will increase the profitability of enterprises.-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectспосібuk_UA
dc.subjectочищенняuk_UA
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectультразвукuk_UA
dc.subjectлускаuk_UA
dc.subjectспособuk_UA
dc.subjectочисткаuk_UA
dc.subjectрыбаuk_UA
dc.subjectультразвукuk_UA
dc.subjectчешуяuk_UA
dc.subjectmethoduk_UA
dc.subjectcleaninguk_UA
dc.subjectfishuk_UA
dc.subjectultrasounduk_UA
dc.subjectscalesuk_UA
dc.titleРозробка ультразвукового способу очищення ставкової риби від лускиuk_UA
dc.title.alternativeElaborating the ultrasound method for removing the scales of pond fish-
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (20)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2014_2_15.pdf309.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.