Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19125
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнушкевич, О. І.-
dc.contributor.authorРадченко, А. Е.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorПивоваров, Є. П.-
dc.date.accessioned2022-12-22T11:19:22Z-
dc.date.available2022-12-22T11:19:22Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЯнушкевич О. І., Радченко А. Е., Гринченко Н. Г., Пивоваров Є. П. Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 33-34.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19125-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОбґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-33-34.pdf141.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.