Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19125
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янушкевич, О. І. | - |
dc.contributor.author | Радченко, А. Е. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Н. Г. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Є. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-22T11:19:22Z | - |
dc.date.available | 2022-12-22T11:19:22Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Янушкевич О. І., Радченко А. Е., Гринченко Н. Г., Пивоваров Є. П. Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 33-34. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19125 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-33-34.pdf | 141.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.