Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19115
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКашкарьов, А. О.-
dc.date.accessioned2022-12-22T11:06:04Z-
dc.date.available2022-12-22T11:06:04Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКашкарьов А. О. Шляхи діагностування режимів роботи споруд захищеного ґрунту за рахунок інформаційної надлишковості. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 165 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2015. С.91-92.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19115-
dc.description.abstractПроаналізована технологія виробничого процесу у спорудах закритого ґрунту. Запропоновані шляхи діагностування режимів роботи за рахунок інформаційної надлишковості системи керування.uk_UA
dc.description.abstractIt analyzed the technology of the production process in buildings protected ground. Suggested way of diagnosing modes of the information redundancy the control systemuk_UA
dc.description.abstractПроанализирована технология производственного процесса в сооружениях закрытого грунта. Предложенные пути диагностирования режимов работы за счет информационной избыточности системы управления.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 165.-
dc.titleШляхи діагностування режимів роботи споруд захищеного ґрунту за рахунок інформаційної надлишковостіuk_UA
dc.title.alternativeDirections diagnosing of modes facilities protected ground of the information redundancyuk_UA
dc.title.alternativeПути диагностики режимов работы сооружений защищенного грунта за счет информационной избыточностиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 165: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
36_165_2015.pdf925.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.