Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18922
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкар, С.М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-20T21:20:02Z | - |
dc.date.available | 2022-12-20T21:20:02Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Шинкар С. М. Оцінка конкурентоспроможності підприємства з використанням графічного методу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 274-278. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18922 | - |
dc.description.abstract | Проведено оцінку конкурентоспроможності підприємства за допомогою графічного методу. Визначено основні заходи для покращення конкурентного положення досліджуваного підприємства ПСП «ім. Т.Г. Шевченка». | uk_UA |
dc.description.abstract | The analysis of existent methods of estimation of competitiveness of enterprise is in-process conducted. The basic stages of management by the competitiveness of enterprise are certain. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | графічний метод | uk_UA |
dc.subject | оцінка | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.subject | enterprise | uk_UA |
dc.subject | graphical method | uk_UA |
dc.subject | rating | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспособность | uk_UA |
dc.subject | предприятие | uk_UA |
dc.subject | графический метод | uk_UA |
dc.subject | оценка | uk_UA |
dc.title | Оцінка конкурентоспроможності підприємства з використанням графічного методу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_2_42.pdf | 188.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.