Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. : [346] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 346
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Технологічна лінія для шокового заморожування овочів, ягід та грибівКуценко, В. А.; Семенов, А. А.
2019Розрахунок на міцність елементів апаратів харчової промисловості методами комп’ютерного моделюванняСаєнко, С. Ю.; Саранча, І. О.
2019Установка барабанного типу для отримання водного лускатого льодуСеменюк, Д. П.; Сизонов, Р. В.
2019Зміни в біологічних об’єктах під дією низьких температурПетренко, О. В.; Орляцька, Н. Ю.
2019Математичний опис графічних об’єктів комп’ютерної графікиСаєнко, С. Ю.; Ніколаєнко, Д. Д.
2019Гвинт Архімеда – основа черв’ячних передач та шнекових машинЛебединець, І. В.; Міщенко, В. В.
2019Психогеометрія як метод експрес-діагностики особистостіТормосов, Ю. М.; Михайлова, А. В.
2019Дослідження кривої ВівіаніТормосов, Ю. М.; Михайлов, Б. В.; Семенов, А. А.
2019Підвищення ефективності роботи холодильної установки з переохолодженням холодоагентаПетренко, О. В.; Кропивницький, М. О.
2019Шокове заморожування – спосіб зберігання харчових продуктівСеменюк, Д. П.; Іванов, А. А.
2019Вологовміст і його зміни в плодах перцю солодкого за умов низькотемпературного зберіганняЗагорко, Н. П.; Желязков, О. О.
2019Вологовіддача плодів перцю солодкого у зв’язку зі змінами температурного чинника і періоду зберіганняКоляденко, В. В.; Ємельянов, Д. О.
2019Безперервний ланцюг холодильної обробки сировини на м’ясокомбінатіСеменюк, Д. П.; Долгінцев, О. М.
2019Перспективи холодильних систем на двоокису вуглецю в харчовій індустріїПотапов, В. О.; Валяєв, В. С.
2019Підвищення ефективності використання великих промислових холодильних систем на основі аміакуЯкушенко, Є. М.; Борисенко, О. С.
2019Охолодження та зберігання овочівСеменюк, Д. П.; Бойко, Д. В.
2019Розробка апаратурно-технологічної схеми виробництва печива здобного з внесенням добавки «Citry-Fi» та нутового борошнаКолісниченко, Т. О.; Шевченко, О. С.
2019Підвищення ефективності роботи просіювача борошнаОлексієнко, В. О.; Шевченко, В. Є.
2019Способи заморожування продуктівВерхоланцева, В. О.; Четвертак, В. С.
2019Застосування імпульсного заморожування харчових продуктівСтручаєв, М. І.; Чердаклієв, А. А.; Рудаков, Д. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 346