Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 346
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Технологічна лінія для шокового заморожування овочів, ягід та грибів | Куценко, В. А.; Семенов, А. А. |
2019 | Розрахунок на міцність елементів апаратів харчової промисловості методами комп’ютерного моделювання | Саєнко, С. Ю.; Саранча, І. О. |
2019 | Установка барабанного типу для отримання водного лускатого льоду | Семенюк, Д. П.; Сизонов, Р. В. |
2019 | Зміни в біологічних об’єктах під дією низьких температур | Петренко, О. В.; Орляцька, Н. Ю. |
2019 | Математичний опис графічних об’єктів комп’ютерної графіки | Саєнко, С. Ю.; Ніколаєнко, Д. Д. |
2019 | Гвинт Архімеда – основа черв’ячних передач та шнекових машин | Лебединець, І. В.; Міщенко, В. В. |
2019 | Психогеометрія як метод експрес-діагностики особистості | Тормосов, Ю. М.; Михайлова, А. В. |
2019 | Дослідження кривої Вівіані | Тормосов, Ю. М.; Михайлов, Б. В.; Семенов, А. А. |
2019 | Підвищення ефективності роботи холодильної установки з переохолодженням холодоагента | Петренко, О. В.; Кропивницький, М. О. |
2019 | Шокове заморожування – спосіб зберігання харчових продуктів | Семенюк, Д. П.; Іванов, А. А. |
2019 | Вологовміст і його зміни в плодах перцю солодкого за умов низькотемпературного зберігання | Загорко, Н. П.; Желязков, О. О. |
2019 | Вологовіддача плодів перцю солодкого у зв’язку зі змінами температурного чинника і періоду зберігання | Коляденко, В. В.; Ємельянов, Д. О. |
2019 | Безперервний ланцюг холодильної обробки сировини на м’ясокомбінаті | Семенюк, Д. П.; Долгінцев, О. М. |
2019 | Перспективи холодильних систем на двоокису вуглецю в харчовій індустрії | Потапов, В. О.; Валяєв, В. С. |
2019 | Підвищення ефективності використання великих промислових холодильних систем на основі аміаку | Якушенко, Є. М.; Борисенко, О. С. |
2019 | Охолодження та зберігання овочів | Семенюк, Д. П.; Бойко, Д. В. |
2019 | Розробка апаратурно-технологічної схеми виробництва печива здобного з внесенням добавки «Citry-Fi» та нутового борошна | Колісниченко, Т. О.; Шевченко, О. С. |
2019 | Підвищення ефективності роботи просіювача борошна | Олексієнко, В. О.; Шевченко, В. Є. |
2019 | Способи заморожування продуктів | Верхоланцева, В. О.; Четвертак, В. С. |
2019 | Застосування імпульсного заморожування харчових продуктів | Стручаєв, М. І.; Чердаклієв, А. А.; Рудаков, Д. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 346