Модернізація вищої освіти та забезпечення якості освітньої діяльності : [212] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 212
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Особистий фінансовий консультант: перспективи підготовки фахівцівСтаверська, Т. О.; Жилякова, О. В.
2019Особливості застосування змішаного навчання під час вивчення вищої математикиСофронова, М. С.; Панасенко, Д. П.
2019Роль профільних дисциплін у системі модернізації освітніх програм відповідного напрямуСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2019Методика викладання спеціальних дисциплін в умовах сучасної парадигми освітиСкуріхіна, Л. А.; Дроменко, О. Б.
2019Кластеризація як фактор удосконалення освітнього процесуСерік, М. Л.
2019Самостійна робота як важлива умова формування загальних і спеціальних компетенцій студентівСелютін, В. М.; Віннікова, В. В.
2019Новітні підходи до розроблення освітніх програм у закладах вищої освітиСвітлична, А. В.; Загребельна, І. Л.
2019Досвід запровадження дуальної освіти в закладах вищої освіти УкраїниСас, Н. М.
2019Актуалізація освітніх продуктів як необхідна умова забезпечення їх відповідності сучасним вимогамСавицька, Н. Л.; Жегус, О. В.; Афанасьєва, О. П.
2019Актуальність дистанційного навчання у вузівській освітіРадченко, А. Е.; Коралевські, Якуб; Маренич, В. М.
2019Принципи формування освітньо-професійної програми «Обладнання систем охолодження та кондиціонування» другого рівня освіти спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»Потапов, В. О.; Петренко, О. В.; Семенюк, Д. П.
2019Упровадження низькотемпературного калориметричного методу в дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини»Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Пак, А. В.
2019Методологія проектування освітньо-професійної програми «Обладнання систем охолодження та кондиціонування»Петренко, О. В.; Семенюк, Д. П.
2019Забезпечення знань майбутніх фахівців з охорони праціОдарченко, М. С.; Михайлик, В. І.
2019Актуальні проблеми підготовки магістрів за освітньо-професійною програмою «Управління безпечністю та якістю товарів»Одарченко, М. С.; Карбівнича, Т. В.; Карпенко, З. П.
2019Органічна хімія як фундаментальна дисципліна в підготовці бакалаврів із харчових технологійМурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.
2019Сутність і переваги електронного навчання у ЗВОКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.
2019Роль закладів вищої освіти в підвищенні рівня фінансової грамотності населенняЖилякова, О. В.; Бігдан, І. А.
2019Застосування дистанційних форм навчання під час підготовки студентів за освітньо-професійноюпрограмою «Технології харчових продуктів тваринного походження»Желєва, Т. С
2019Особливості реалізації освітньої програми «Експертиза товарів та послуг» з урахуванням вимог стандартуДубініна, А. А.; Летута, Т. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 212