Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 212
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Особистий фінансовий консультант: перспективи підготовки фахівців | Ставерська, Т. О.; Жилякова, О. В. |
2019 | Особливості застосування змішаного навчання під час вивчення вищої математики | Софронова, М. С.; Панасенко, Д. П. |
2019 | Роль профільних дисциплін у системі модернізації освітніх програм відповідного напряму | Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О. |
2019 | Методика викладання спеціальних дисциплін в умовах сучасної парадигми освіти | Скуріхіна, Л. А.; Дроменко, О. Б. |
2019 | Кластеризація як фактор удосконалення освітнього процесу | Серік, М. Л. |
2019 | Самостійна робота як важлива умова формування загальних і спеціальних компетенцій студентів | Селютін, В. М.; Віннікова, В. В. |
2019 | Новітні підходи до розроблення освітніх програм у закладах вищої освіти | Світлична, А. В.; Загребельна, І. Л. |
2019 | Досвід запровадження дуальної освіти в закладах вищої освіти України | Сас, Н. М. |
2019 | Актуалізація освітніх продуктів як необхідна умова забезпечення їх відповідності сучасним вимогам | Савицька, Н. Л.; Жегус, О. В.; Афанасьєва, О. П. |
2019 | Актуальність дистанційного навчання у вузівській освіті | Радченко, А. Е.; Коралевські, Якуб; Маренич, В. М. |
2019 | Принципи формування освітньо-професійної програми «Обладнання систем охолодження та кондиціонування» другого рівня освіти спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» | Потапов, В. О.; Петренко, О. В.; Семенюк, Д. П. |
2019 | Упровадження низькотемпературного калориметричного методу в дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини» | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Пак, А. В. |
2019 | Методологія проектування освітньо-професійної програми «Обладнання систем охолодження та кондиціонування» | Петренко, О. В.; Семенюк, Д. П. |
2019 | Забезпечення знань майбутніх фахівців з охорони праці | Одарченко, М. С.; Михайлик, В. І. |
2019 | Актуальні проблеми підготовки магістрів за освітньо-професійною програмою «Управління безпечністю та якістю товарів» | Одарченко, М. С.; Карбівнича, Т. В.; Карпенко, З. П. |
2019 | Органічна хімія як фундаментальна дисципліна в підготовці бакалаврів із харчових технологій | Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І. |
2019 | Сутність і переваги електронного навчання у ЗВО | Крамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І. |
2019 | Роль закладів вищої освіти в підвищенні рівня фінансової грамотності населення | Жилякова, О. В.; Бігдан, І. А. |
2019 | Застосування дистанційних форм навчання під час підготовки студентів за освітньо-професійноюпрограмою «Технології харчових продуктів тваринного походження» | Желєва, Т. С |
2019 | Особливості реалізації освітньої програми «Експертиза товарів та послуг» з урахуванням вимог стандарту | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 212