Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [184] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 184
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Методика розвитку швидкісних якостей у футболістів ВНЗМоскальов, В. В.; Пляшешник, А. М.; Левченко, М. О.
2014-05-22Багатопартійна система в Україні: реалії сьогоденняМіносян, А. С.; Коршунова, І. П.; Чорна, Н. В.
2014-05-22З історії робітфаку Українського інституту радянської торгівліЛемешева, Н. А.
2014-05-22Проблеми та шляхи вдосконалення організації та проведення занять із фізичного виховання з іноземними студентамиКудряшов, І. О.; Артюгін, А. В.
2014-05-22Соціокультурна адаптація студентів-іноземців в УкраїніКравцова, Т. А.; Муравйова, О. М.; Король, А. В.
2014-05-22Психологічні аспекти дистанційного навчанняКоршунова, І. П.; Міносян, А. С.
2014-05-22James Asher and his TPRКороль, А. В.; Кравцова, Т. А.; Муравйова, О. М.
2014-05-22Основні засади комунікативного методу як ефективного засобу викладання англійської мовиКолесник, А. О.; Мануєнкова, О. О.
2014-05-22Важливість самостійної роботи під час навчання іноземної мови у немовних ВНЗКолесник, А. О.; Мануєнкова, О. О.
2014-05-22Time management in online educationКов’ях, І. І.
2014-05-22Значення гуманітарної складової технічної освітиГоловко, О. В.
2014-05-22Сучасна філософія та методологія освіти: парадигма визначенняВарипаєв, О. М.
2014-05-22Іншомовний кейс як інтерактивний метод навчання іноземних мов у немовних ВНЗБорисова, А. О.; Архипова, В. О.; Колесник, А. О.
2014-05-22Роль складнопідрядних речень з відношенням ідентифікації в семантичній організації текстуАрделян, М. В.; Удовенко, І. В.
2014-05-22Управління розвитком сфери харчування населення: моделі та механізмиЯцун, Л. М.; Чернов, Г. Є.
2014-05-22Сучасні тенденції розвитку харчування як чинника якості життя населенняЯцун, Л. М.; Заковоротна, І. М.
2014-05-22Державне регулювання системи харчування населенняЯцун, Л. М.; Буданов, І. В.
2014-05-22Шляхи підвищення конкурентопридатності готельного продукту в діловому готеліШевченко, В. Д.; Свідло, К. В.
2014-05-22Актуальність та особливості відкриття екоресторану в ХарковіФедак, В. І.; Чміль, Г. Л.
2014-05-22Сучасні інформаційні технології як джерело конкурентних переваг у ресторанному бізнесіТкачова, С. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 184