Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [123] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 123
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві продуктів із холестеринознижувальною дієюДубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Гершун, В. С.
2021Обробка томатних овочів плівкоутворювальними композиціямиДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В.
2021Дослідження антимікробних властивостей плівкоутворювальних композиційДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В.
2021Вплив каротиновмісних домішок на якість морозиваБєляєва, І. М.; Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.
2021Усовершенствование технологии приготовления национального блюда «Сумалак»Юлчиева, С. А.; Мамаджанов, Л.; Атаханов, Ш. Н.; Мирабдуллаев, Н. Х.; Абдурасулова, З.
2021Дослідження електроконтактного нагрівання харчової сировини залежно від густини сили електричного струмуШевченко, А. О.; Бабанов, І. Г.; Бабанова, О. І.
2021Експериментально-розрахункові дослідження модельної конструкції вакуум-випарного апарата зі збільшеною поверхнею теплообмінуЧеревко, О. І.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Постаджиєв, О. І.
2021Аналіз способів очищення тушок рибиЧервоний, В. М.; Кононикін, В. Д.
2021Побудова марковських моделей для дослідження змін у діловій активності підприємствЧаговець, В. В.
2021Исследование технологии экспортоориентированных фруктовХазраткулов, Ж. З.; Додаев, К. О.
2021Исследование изменений компонентов плодов хурмы при их переработкеХазраткулов, Ж. З.; Додаев, К. О.
2021Прогресивні технології зберігання фруктів та овочівСеменюк, Д. П.; Петренко, О. В.
2021Новітні дослідження в технології кондиціонування повітряСеменюк, Д. П.; Петренко, О. В.
2021Аналіз впливу режимів роботи холодильної системи на її енергоспоживанняПотапов, В. О.; Смілик, М. В.
2021Експериментальне визначення кількості механічно-вільної вологи в томатних вичавкахПотапов, В. О.; Педорич, І. П.
2021Проблеми ефективного заморожування курячих субпродуктів в УкраїніПотапов, В. О.; Мольський, О. С.
2021Альтернативні генератори теплоти для сушарокПогожих, М. І.; Чеканов, М. А.
2021Подання економічної інформації у вигляді багатовимірного паралелепіпеда зі змінними метричними характеристикамиПогожих, М. І.; Софронова, М. С.
2021Тенденції енергоефективних рішень теплообмінного обладнання в холодильній індустріїПетренко, О. В.; Семенюк, Д. П.
2021Простое решение сложной проблемыНишанов, У.; Мамаджанов, Л.; Атаханов, Ш. Н.; Акрамбоев, Р.; Журабоева, Ё.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 123