Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17927
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, Л.М. | - |
dc.contributor.author | Ільченко, М.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-12T12:11:25Z | - |
dc.date.available | 2022-12-12T12:11:25Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Янчева Л. М., Ільченко М. О. Особливості формування собівартості продукції на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 1. С. 3-10. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17927 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналіз спеціальної літератури, нормативно-правової бази щодо визначення механізму формування собівартості продукції, обліку витрат за калькуляційними об’єктами та сукупності способів розрахунку собівартості калькуляційної одиниці на підприємствах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.description.abstract | The analysis of specialized literature and the legal framework concerning the definition of the formation mechanism of production costs, taking into account the cost of calculation objects and a set of methods for calculating the cost calculation unit in the restaurant business enterprises. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | собівартість | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | cost | uk_UA |
dc.subject | product | uk_UA |
dc.subject | restaurant enterprises | uk_UA |
dc.subject | себестоимость | uk_UA |
dc.subject | продукция | uk_UA |
dc.subject | предприятия ресторанного хозяйства | uk_UA |
dc.title | Особливості формування собівартості продукції на підприємствах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) Ч1 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(1)__3.pdf | 162.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.