Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17809
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фабричнікова, І. А. | - |
dc.contributor.author | Коломієць, В. В. | - |
dc.contributor.author | Квятковський, А. Й. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-09T13:41:41Z | - |
dc.date.available | 2022-12-09T13:41:41Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Фабричнікова І. А., Коломієць В. В., Квятковський А. Й. Вплив тургору коренеплодів цукрового буряка на якість бурякової стружки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 180 «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2017. С. 106-114. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17809 | - |
dc.description.abstract | Досліджується вплив тургору коренеплоду на процес утворення бурякової стружки при виробництві цукру. А також залежність тургору та технологічних властивостей коренеплодів цукрового буряку від умов їх зберігання. На підставі узагальнення багаторічного виробничого досвіду приведені практичні рекомендації по вдосконаленню процесу зберігання коренеплодів буряку на кагатному полі цукрового заводу. | uk_UA |
dc.description.abstract | The influence of root turgor on the process of the formation of sugar beet pulp in sugar production is investigated. The dependence of turgor and technological properties of sugar beet roots on the conditions of their storage. Based on the generalization of many years of production experience, practical recommendations for improving the storage of beet root crops on the sugar field of the sugar plant are given. | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследуется влияние тургора корнеплода на процесс образования свекловичной стружки при производстве сахара. А также зависимость тургора и технологических свойств корнеплодов сахарной свеклы от условий их хранения. На основании обобщения многолетнего производственного опыта приведены практические рекомендации по совершенствованию процесса хранения корнеплодов свеклы на кагатном поле сахарного завода. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 180. | - |
dc.title | Вплив тургору коренеплодів цукрового буряка на якість бурякової стружки | uk_UA |
dc.title.alternative | The influence of sugar beet rootstock on the quality of sugar beet shavings | uk_UA |
dc.title.alternative | Влияние тургора корнеплода сахарной свеклы на качество свекловичной стружки | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 180: Механізація сільськогосподарського виробництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20_180_2017.pdf | 466.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.