Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17509
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Варипаєв, О.М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-08T13:21:52Z | - |
dc.date.available | 2022-12-08T13:21:52Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Варипаєв О. М. Філософія їжі: концептуальні підходи до осмислення феномену. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 319-325. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17509 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто проблеми розвитку "філософії їжі" як особливої сфери гуманітарного знання, запропоновано нову парадигму розгляду феномену їжі як одного з найважливіших проявів людської тілесності, проаналізовано зв’язок "філософії їжі" з філософськими категоріями смаку, приємного, корисного й здорового. | uk_UA |
dc.description.abstract | Development problems philosophy of food as special sphere of humanitarian knowledge are considered, the new paradigm of consideration of a phenomenon of food as one of the major displays of a human corporality is offered, communication philosophy of food with philosophical categories of taste, pleasant, useful and healthy is analyzed. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | їжа | uk_UA |
dc.subject | філософія їжі | uk_UA |
dc.subject | феномен | uk_UA |
dc.subject | концептуальні підходи | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.subject | philosophy of food | uk_UA |
dc.subject | phenomenon | uk_UA |
dc.subject | conceptual approaches | uk_UA |
dc.subject | еда | uk_UA |
dc.subject | философия еды | uk_UA |
dc.subject | концептуальные подходы | uk_UA |
dc.title | Філософія їжі: концептуальні підходи до осмислення феномену | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) Ч2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2012_1(2)__47.pdf | 252.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.