Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16343
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сабадаш, Н. І. | - |
dc.contributor.author | Пасічний, В. М. | - |
dc.contributor.author | Бахмут, Ж. О. | - |
dc.contributor.author | Ясінська, А. І. | - |
dc.contributor.author | Жаворонкова, Я. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-30T21:03:24Z | - |
dc.date.available | 2022-11-30T21:03:24Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Сабадаш Н. І., Пасічний В. М., Бахмут Ж. О., Ясінська А. І., Жаворонкова Я. А. Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліном. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 227-232. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16343 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено вплив різної концентрації ланоліну на реологічні властивості емульсійного крему. Доведено технологічну ефективність застосування ланоліну, як структуроутворювача. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье показано влияние различной концентрации ланолина на реологические свойства эмульсионного крема. Доказана технологическая эффективность применения ланолина, как структурообразователя. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article presents influence of different concentrations on the rheological properties of emulsion cream of lanolin. Proven technological efficiency of application lanolin as structurecreator. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; | - |
dc.title | Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліном | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование реологических свойств эмульсионных кремов с ланолином | uk_UA |
dc.title.alternative | Investigation of rheological properties of emulsion cream with lanolin | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
36_179_2016.pdf | 430.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.