Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16343
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСабадаш, Н. І.-
dc.contributor.authorПасічний, В. М.-
dc.contributor.authorБахмут, Ж. О.-
dc.contributor.authorЯсінська, А. І.-
dc.contributor.authorЖаворонкова, Я. А.-
dc.date.accessioned2022-11-30T21:03:24Z-
dc.date.available2022-11-30T21:03:24Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСабадаш Н. І., Пасічний В. М., Бахмут Ж. О., Ясінська А. І., Жаворонкова Я. А. Дослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліном. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 227-232.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16343-
dc.description.abstractУ статті наведено вплив різної концентрації ланоліну на реологічні властивості емульсійного крему. Доведено технологічну ефективність застосування ланоліну, як структуроутворювача.uk_UA
dc.description.abstractВ статье показано влияние различной концентрации ланолина на реологические свойства эмульсионного крема. Доказана технологическая эффективность применения ланолина, как структурообразователя.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents influence of different concentrations on the rheological properties of emulsion cream of lanolin. Proven technological efficiency of application lanolin as structurecreator.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleДослідження реологічних властивостей емульсійного крему з ланоліномuk_UA
dc.title.alternativeИсследование реологических свойств эмульсионных кремов с ланолиномuk_UA
dc.title.alternativeInvestigation of rheological properties of emulsion cream with lanolinuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
36_179_2016.pdf430.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.