Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16330
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаповал, С. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-30T19:44:19Z | - |
dc.date.available | 2022-11-30T19:44:19Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Шаповал С. Л. Установка для дослідження структурно механічних та теплофізичних властивостей м’яса птиці. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 194-201. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16330 | - |
dc.description.abstract | У статті описано конструкцію та принцип роботи вимірювального модуля для визначення структурно-механічних властивостей та теплопровідності м’яса птиці. Наведено схему розташування температурних датчиків та нагрівального елементу. Побудовано градуювальні графіки пенетрометрів та наведено приклад фіксування температури індентора напівпровідниковим термометром. | uk_UA |
dc.description.abstract | Описано конструкцию и принцип работы измерительного модуля для определения физических свойств мяса птицы. Приведена схема расположения температурных датчиков и нагревательного элемента. Построено градуировочные графики пенетрометры и приведен пример фиксирования температуры индентора полупроводниковым термометром. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article describes the construction and operating principle of measuring module which is used for determining the structural, mechanical characteristics and thermal conductivity of poultry meat. This article gives the information about allocation chart of temperature sensors and heating element. We constructed the graphs of penetrometers and gave an example of temperature recording by thermistor thermometer. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; | - |
dc.title | Установка для дослідження структурно механічних та теплофізичних властивостей м’яса птиці | uk_UA |
dc.title.alternative | Установка для исследования структурно механических и теплофизических свойств мяса птицы | uk_UA |
dc.title.alternative | The system for studying structural, mechanical and thermal characteristics of poultry meat | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
31_179_2016.pdf | 780.38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.