Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16223
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Онищенко, В'ячеслав Миколайович | - |
dc.contributor.author | Пак, Андрій Олегович | - |
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Большакова, Вікторія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Дроменко, Олена Борисівна | - |
dc.contributor.author | Інжиянц, Самвел Тігранович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-30T10:24:21Z | - |
dc.date.available | 2022-11-30T10:24:21Z | - |
dc.date.issued | 2021-07-14 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев. Патент України на корисну модель № 148187, МПК (2021.01) A22C 13/00 A22C 17/14 (2006.01). В. М. Онищенко, А. О. Пак, М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц. № u 2021 01369. Заявл. 18.03.2021. Опубл. 14.07.2021, Бюл.№ 28. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16223 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев включає промивання некондиційних за розмірами черев тварин, їх шлямування, калібрування, розрізання у повздовжньому напрямку, укладання одержаної стрічки на оправку, яка має діаметр та довжину відповідну кондиційним розмірам оболонки ковбас з частковим перекриттям крайових ділянок та подальше сушіння. Розташування рядів кишкових стрічок здійснюють по гвинтовій лінії, а сухі склеєні оболонки зі свинячих черев піддають додатковій локальній тепловій коагуляції при температурі 150-180 °C та тривалості теплового контакту 5-12 с. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;148187 | - |
dc.title | Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
148187.pdf | 150.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.