Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16223
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнищенко, В'ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorПак, Андрій Олегович-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorІнжиянц, Самвел Тігранович-
dc.date.accessioned2022-11-30T10:24:21Z-
dc.date.available2022-11-30T10:24:21Z-
dc.date.issued2021-07-14-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев. Патент України на корисну модель № 148187, МПК (2021.01) A22C 13/00 A22C 17/14 (2006.01). В. М. Онищенко, А. О. Пак, М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц. № u 2021 01369. Заявл. 18.03.2021. Опубл. 14.07.2021, Бюл.№ 28. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16223-
dc.description.abstractСпосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев включає промивання некондиційних за розмірами черев тварин, їх шлямування, калібрування, розрізання у повздовжньому напрямку, укладання одержаної стрічки на оправку, яка має діаметр та довжину відповідну кондиційним розмірам оболонки ковбас з частковим перекриттям крайових ділянок та подальше сушіння. Розташування рядів кишкових стрічок здійснюють по гвинтовій лінії, а сухі склеєні оболонки зі свинячих черев піддають додатковій локальній тепловій коагуляції при температурі 150-180 °C та тривалості теплового контакту 5-12 с.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;148187-
dc.titleСпосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черевuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
148187.pdf150.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.