Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16197
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Козін, Сергій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, Ірина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Андрій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-30T09:12:02Z | - |
dc.date.available | 2022-11-30T09:12:02Z | - |
dc.date.issued | 2018-12-10 | - |
dc.identifier.citation | Пристрій для теплової обробки формованих кулінарних виробів без оболонки. Патент України на корисну модель № 130581, МПК (2018.01) A47J 27/00 H05B 3/34 (2006.01). В. М. Михайлов, С. М. Козін, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 07563. Заявл. 05.07.2018. Опубл. 10.12.2018, Бюл.№ 23. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16197 | - |
dc.description.abstract | Пристрій для теплової обробки формованих кулінарних виробів без оболонки складається з пластикового корпусу, пружини та опорної пластини, як джерело теплоти використовується плівковий електронагрівач, що розміщується безпосередньо на поверхні внутрішнього корпусу, має захисний зовнішній корпус з шаром ізоляції між зовнішнім корпусом і нагрівачем та термометр, що розміщується всередині для визначення готовності кулінарного виробу. Кришки розташовані з обох боків корпусу. В одній з яких виконано прямокутний отвір для розміщення обертового фіксатора, що тримає пружину у стиснутому стані. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;130581 | - |
dc.title | Пристрій для теплової обробки формованих кулінарних виробів без оболонки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
130581.pdf | 330.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.