Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16114
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Дмитро Миколайович | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Микола Семенович | - |
dc.contributor.author | Соколова, Євгенія Борисівна | - |
dc.contributor.author | Абабова, Аліна Геннадіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-29T12:19:29Z | - |
dc.date.available | 2022-11-29T12:19:29Z | - |
dc.date.issued | 2018-01-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання замороженого фруктового напівфабрикату для иробництва напою смузі. Патент України на корисну модель № 122890, МПК (2017.01) A23B 7/04 (2006.01) A23L 19/00. Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 09147. Заявл. 15.09.2017. Опубл. 25.01.2018, Бюл.№ 2. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16114 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання замороженого фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузі включає сортування сировини, миття, очищення, інспектування, видалення неїстівної частини, бланшування, заморожування. Як сировину використовують сушені яблука, полуницю, цукор та додатково вівсяні пластівці. Сушені яблука бланшують у водному середовищі за температурою 100 °C. Усі інгредієнти подрібнюють механічним способом, отриману суміш порційно розфасовують та заморожують. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;122890 | - |
dc.title | Спосіб отримання замороженого фруктового напівфабрикату для иробництва напою смузі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
122890.pdf | 154.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.