Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16107
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКунденко, М. П.-
dc.contributor.authorКравченко, П. О.-
dc.contributor.authorКунденко, О. М.-
dc.contributor.authorАнне Енсен.-
dc.date.accessioned2022-11-29T12:06:07Z-
dc.date.available2022-11-29T12:06:07Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКунденко М. П., Кравченко П. О., Кунденко О. М., Анне Енсен. Електромагнітні технології в процесі кріоконсервації. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 187 «Проблеми енергозабезпечення та енергопостачання в АПК України». 2017. С. 79-81.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16107-
dc.description.abstractЗапропоновано використовувати ультразвукові коливання як ефективний спосіб збільшення кріорезистивності біологічних об'єктів і пошук способів додаткового кріозахисту їх структур.uk_UA
dc.description.abstractIt is proposed to use ultrasonic vibrations as an effective way to increase the cryoresistivity of biological objects and to find ways of additional cryoprotection of their structures.uk_UA
dc.description.abstractПредложено использовать ультразвуковые колебания как эффективный способ увеличения криорезистивности биологических объектов и поиск способов дополнительной криозащиты их структур.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 187.-
dc.titleЕлектромагнітні технології в процесі кріоконсерваціїuk_UA
dc.title.alternativeElectromagnetic technologies in the process of cryopreservationuk_UA
dc.title.alternativeЭлектромагнитные технологии в процессе криоконсервацииuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 187: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31_187_2017.pdf905.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.