Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16087
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАчасов, А. Б.-
dc.contributor.authorАчасова, А. О.-
dc.contributor.authorТітенко, Г. В.-
dc.contributor.authorСеліверстов, О. Ю.-
dc.contributor.authorСєдов, А. О.-
dc.date.accessioned2022-11-29T10:34:58Z-
dc.date.available2022-11-29T10:34:58Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationАчасов А. Б., Ачасова А. О., Тітенко Г. В., Селіверстов О. Ю., Сєдов А. О.Щодо використання бпла для оцінки стану посівів. Вісник Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна Серія "Екологія" Вип. 13. 2015. С. 13-18uk_UA
dc.identifier.other528.88:502.37-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16087-
dc.description.abstractНаводиться перелік можливих напрямків застосування БПЛА в сільському господарстві та дається приклад використання звичайної цифрової фотозйомки для оцінки стану посівів. Показано, що біомаса рослин озимої пшениці у період колосіння тісно пов’язана з яскравістю знімка у зеленому, а густота рослин – у червоному діапазоні.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХНУ ім. В.Н. Каразінаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкологія;Вип. 13-
dc.subjectБПЛАuk_UA
dc.subjectДЗЗuk_UA
dc.subjectдистанційний моніторинг рослинностіuk_UA
dc.subjectаерофотозйомкаuk_UA
dc.subjectозима пшеницяuk_UA
dc.subjectвологість ґрунтуuk_UA
dc.subjectбіомасаuk_UA
dc.subjectгустота рослинuk_UA
dc.subjectUAVuk_UA
dc.subjectremote sensinguk_UA
dc.subjectremote monitoring of vegetationuk_UA
dc.subjectaerial photographyuk_UA
dc.subjectwinter wheatuk_UA
dc.subjectsoil moistureuk_UA
dc.subjectbiomassuk_UA
dc.subjectdensity of plantsuk_UA
dc.titleЩодо використання БПЛА для оцінки стану посівівuk_UA
dc.title.alternativeUAV usage for crop estimationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shchodo_vykorystannia_BPLA_dlia_otsinky_stanu_posiviv.pdf806.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.