Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16011
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Силка, І. М. | - |
dc.contributor.author | Коваль, О. В. | - |
dc.contributor.author | Козуб, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T21:56:55Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T21:56:55Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Силка І. М., Коваль О. В., Козуб М. М. Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 174-180. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16011 | - |
dc.description.abstract | У статті запропоновано спосіб розроблення нових рецептур комбінованих соусів шляхом часткової заміни інгредієнтів основного червоного соусу задля підвищення їхньої харчової цінності. В якості збагачувачів використовували суміш рослинних олій (оливкової, гарбузової та обліпихової). | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье предложен способ разработки новых рецептур комбинированных соусов путем частичной замены ингредиентов основного красного соуса для повышения их пищевой ценности. В качестве обогатителей использовали смесь растительных масел (оливкового, тыквенного и облепихового). | uk_UA |
dc.description.abstract | This article provides a method for the development of new formulations of combined sauces by partial replacement of the main ingredients of red sauce to increase their nutritional value. As a dresser, a mixture of vegetable oils (olive, pumpkin and sea buckthorn). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; | - |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | жирні кислоти | uk_UA |
dc.subject | рослинні олії | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | збалансованість | uk_UA |
dc.title | Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви | uk_UA |
dc.title.alternative | Обогащение соусов биологически активными веществами – залог высокой пищевой ценности основного блюда | uk_UA |
dc.title.alternative | Dressing sauce biologically active substances - a pledge of high food value main dishes | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
28_179_2016.pdf | 442.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.