Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16011
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСилка, І. М.-
dc.contributor.authorКоваль, О. В.-
dc.contributor.authorКозуб, М. М.-
dc.date.accessioned2022-11-28T21:56:55Z-
dc.date.available2022-11-28T21:56:55Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСилка І. М., Коваль О. В., Козуб М. М. Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 174-180.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16011-
dc.description.abstractУ статті запропоновано спосіб розроблення нових рецептур комбінованих соусів шляхом часткової заміни інгредієнтів основного червоного соусу задля підвищення їхньої харчової цінності. В якості збагачувачів використовували суміш рослинних олій (оливкової, гарбузової та обліпихової).uk_UA
dc.description.abstractВ статье предложен способ разработки новых рецептур комбинированных соусов путем частичной замены ингредиентов основного красного соуса для повышения их пищевой ценности. В качестве обогатителей использовали смесь растительных масел (оливкового, тыквенного и облепихового).uk_UA
dc.description.abstractThis article provides a method for the development of new formulations of combined sauces by partial replacement of the main ingredients of red sauce to increase their nutritional value. As a dresser, a mixture of vegetable oils (olive, pumpkin and sea buckthorn).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectжирні кислотиuk_UA
dc.subjectрослинні оліїuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectзбалансованістьuk_UA
dc.titleЗбагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної стравиuk_UA
dc.title.alternativeОбогащение соусов биологически активными веществами – залог высокой пищевой ценности основного блюдаuk_UA
dc.title.alternativeDressing sauce biologically active substances - a pledge of high food value main dishesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28_179_2016.pdf442.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.