Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15847
Title: | Спосіб виготовлення продукту з овочів |
Authors: | Дейниченко, Григорій Віісторович Простаков, Олександр Олександрович Гончаренко, Геннадій Миколайович |
Issue Date: | 17-Nov-2003 |
Citation: | Спосіб виготовлення продукту з овочів. Патент України на винахід № 61378, МПК 7 A23L1/212. Г. В. Дейниченко, О. О. Простаков, Г. М. Гончаренко. № 2003010302. Заявл. 14.01.2003. Опубл. 17.11.2003, Бюл №11. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;61378 |
Abstract: | Спосіб виробництва продукту з овочів, який включає інспекцію, сортування, миття та видалення плодоніжок у томатів та солодкого перцю, відокремлення від солодкого перцю насінників з насінням, нарізання на скибочки, подрібнення томатів з відокремленням від них твердої фракції, введення в рідку фракцію томатів, цукру-піску та кухонної солі, перемішування суміші, доведення її до кипіння, введення в неї солодкого перцю, проварювання, фасування, стерилізацію та консервування, який відрізняється тим, що перед подрібненням в томати вводять насінники з насінням солодкого перцю, подрібнюють суміш на м'ясорубці з використанням ножової решітки з діаметром отворів 5мм, розподіляють на тверду , 15-17% від загальної маси суміші, та рідку,85-83%, фракції, в тверду фракцію вводять 3,25-4,25% камеді гуари (Cyamopsis tetragonoloba L), перемішують та витримують суміш протягом 10-15хв , подрібнюють її на м'ясорубці з використанням ножової решітки з отворами, які мають конічну форму з максимальним вхідним діаметром 4,5мм та мінімальним вихідним діаметром 2мм, отриману масу подрібнюють з використанням ножової решітки з діаметром отворів не більше 1мм, потім з'єднують з рідкою фракцією томатів, цукром-піском та кухонною сіллю. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15847 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.