Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15813
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГавриш, Т. В.-
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorДугіна, К. В.-
dc.contributor.authorЛобачева, Н. Л.-
dc.date.accessioned2022-11-27T18:39:53Z-
dc.date.available2022-11-27T18:39:53Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГавриш Т. В., Шаніна О. М., Дугіна К. В., Лобачева Н. Л. Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 83-90.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15813-
dc.description.abstractВ статті розглянуто питання удосконалення технології хлібопекарської продукції на основі безглютенової сировни за додавання концентратів тваринних білків сумісно з ферментом трансглютаміназа.uk_UA
dc.description.abstractВ статье рассмотрены вопросы совершенствования технологии хлебопекарной продукции на основе безглютенового сырья путем внесения фермента трансглютаминазы и доведение эффективности его действия совместно с концентратами животных белков.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with the issues of improving raw materials-based gluten-free bakery products technology by introducing the enzyme transglutaminase and bring the effectiveness of its action in cooperation with animal protein concentrates.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleТехнологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукціїuk_UA
dc.title.alternativeТехнологический потенциал концентратов животных белков в технологии безглютеновой хлебопекарной продукцииuk_UA
dc.title.alternativeTechnological potential protein concentrate animal in technology gluten-free bakery productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15_179_2016.pdf400.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.