Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15813
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гавриш, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.contributor.author | Дугіна, К. В. | - |
dc.contributor.author | Лобачева, Н. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-27T18:39:53Z | - |
dc.date.available | 2022-11-27T18:39:53Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Гавриш Т. В., Шаніна О. М., Дугіна К. В., Лобачева Н. Л. Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 83-90. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15813 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто питання удосконалення технології хлібопекарської продукції на основі безглютенової сировни за додавання концентратів тваринних білків сумісно з ферментом трансглютаміназа. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье рассмотрены вопросы совершенствования технологии хлебопекарной продукции на основе безглютенового сырья путем внесения фермента трансглютаминазы и доведение эффективности его действия совместно с концентратами животных белков. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article deals with the issues of improving raw materials-based gluten-free bakery products technology by introducing the enzyme transglutaminase and bring the effectiveness of its action in cooperation with animal protein concentrates. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; | - |
dc.title | Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | Технологический потенциал концентратов животных белков в технологии безглютеновой хлебопекарной продукции | uk_UA |
dc.title.alternative | Technological potential protein concentrate animal in technology gluten-free bakery products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
15_179_2016.pdf | 400.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.