Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15746
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГрабовська, О. В.-
dc.contributor.authorГоробченко, О. С.-
dc.contributor.authorКоверник, Н. О.-
dc.contributor.authorОлійник, В. М.-
dc.date.accessioned2022-11-27T09:56:40Z-
dc.date.available2022-11-27T09:56:40Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГрабовська О. В., Горобченко О. С., Коверник Н. О., Олійник В. М. Використання модифікованих видів крохмалю в харчових продуктах. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 386-387 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15746-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання модифікованих видів крохмалю в харчових продуктахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-387-388.pdf194.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.