Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15571
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorTezcan, E.-
dc.contributor.authorPolupan, V.-
dc.date.accessioned2022-11-25T23:18:49Z-
dc.date.available2022-11-25T23:18:49Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationTezcan E., Polupan V. Тrends in the global hotel business of the luxury segment. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 304 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15571-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТrends in the global hotel business of the luxury segmentuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-305.pdf117.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.