Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15396
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Нєміріч, Олександра Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Андрій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Акмен, Вікторія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Юлія Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T10:46:46Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T10:46:46Z | - |
dc.date.issued | 2010-08-10 | - |
dc.identifier.citation | Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 52057, МПК (2009) A21D 13/00. О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко. № u201001980. Заявл. 23.02.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15396 | - |
dc.description.abstract | Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфа брикату, що містить мас. %: твердий рослинний жир - 36,4-0,00; какао-порошок - 3,64-0,00; цукрову пудру - 29,3-25,4; лецитин - 0,50-0,44; емульгатор - 0,14-0,12; ароматизатор - 0,020-0,012, яка відрізняється тим, що в неї введений жировий напівфабрикат з використанням дієтичної добавки "Ка лгем" в кількості 30,0-74,03 мас. %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;52057 | - |
dc.title | Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.