Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15187
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елігюсович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorСамолюк-Холодова, Олена Миколаївна-
dc.contributor.authorБірка, Андріана-
dc.date.accessioned2022-11-23T11:05:42Z-
dc.date.available2022-11-23T11:05:42Z-
dc.date.issued2016-01-12-
dc.identifier.citationСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104106, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, М. В. Обозна, О. М. Самолюк-Холодова, Бірка Адріана. № u 2015 06946. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15187-
dc.description.abstractСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована та олія кокосова. Як сіль плавильна використовується цитрат натрію. Для закріплення заданої структури вноситься розчин каппа-карагінану.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;104106-
dc.titleСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибковогоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
104106.pdf158.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.