Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15178
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елігюсович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorСамолюк-Холодова, Олена Миколаївна-
dc.contributor.authorБірка, Андріана-
dc.date.accessioned2022-11-23T10:50:59Z-
dc.date.available2022-11-23T10:50:59Z-
dc.date.issued2016-01-12-
dc.identifier.citationСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104102, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, М. В. Обозна, О. М. Самолюк-Холодова, Бірка Адріана. № u 2015 06932. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15178-
dc.description.abstractСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. При цьому як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію кокосову, як сіль плавильну додатково використовують цитрат натрію, а для закріплення заданої структури вносять розчин каппа-карагінану.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;104102-
dc.titleСпосіб отримання продукту сирного плавленого скибковогоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
104102.pdf159.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.