Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14477
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПалій, А. П.-
dc.contributor.authorСиниця, Наталя Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-11-19T13:59:06Z-
dc.date.available2022-11-19T13:59:06Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДослідження процесу доїння корів на комплексах промислового типуuk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14477-
dc.description.abstractМагістерська робота складається зі вступу, п’яти розділів, висновків, списку використаних джерел і додатків. Робота викладена на 71 сторінці і містить 19 рисунків та 12 таблиць. Бібліографічний список налічує 76 літературних джерел. Питання напряму розвитку техніко-технологічного забезпечення молочного скотарства тісно пов’язані з його функціональною здатністю реалізації генетичного потенціалу біологічних об’єктів виробництва з одержанням високоякісної продукції. Це і є основним критерієм визначення конкурентоспроможності техніки та технологій на сучасному етапі розвитку галузі. Мета роботи полягала у дослідженні технологічної лінії доїння корів та розробці технологічних засобів комплектування доїльних стаканів гумою. Науково обґрунтовано та розроблено інноваційні техніко-технічні рішення виробництва молока, враховуючи сучасні тенденції розвитку галузі та вимоги до технологічного процесу, які включають раціональну експлуатацію доїльних апаратів на усьому етапі їх експлуатації а також можливості об’єктивного аналізу виробничих результатів їх застосування, які доповнюють практичні основи ведення молочного скотарства на комплексах промислового типу, сприяють більш повному використанню генетичного потенціалу тварин та підвищенню продуктивності праці тваринників. Встановлено, що середня інтенсивність молоковиведеннявисокопродуктивних корів за впровадження розробок підвищується до 1,92±0,24 кг/хв або на 9,7 %. Рівень маститу у високопродуктивних корів при цьому знижується з 10,4 % до 8,5 % або у 1,2 рази. Реалізація запропонованих заходів щодо інноваційних технікотехнічних рішень у молочному скотарстві на етапі доїння корів дозволить мати економію затрат праці у 681,3 люд.-год. або у грошовому вимірі 30,8 тис.грн.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.subjectмолочне скотарствоuk_UA
dc.subjectінноваційні техніко-технічні рішенняuk_UA
dc.subjectвиробництво молокаuk_UA
dc.titleДослідження процесу доїння корів на комплексах промислового типуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, Кафедра технічних систем та технологій тваринництва-
Appears in Collections:208 - "Агроінженерія (ОПП)" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
208_Synytsya.pdf
  Restricted Access
14.37 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.