Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14325
Title: Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату
Authors: Артеменко, Віктор Станіславович
Чеканова, Лідія Василівна
Issue Date: 17-Apr-2006
Citation: Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 13753, МПК A21D 13/08 (2006.01). В. С. Артеменко. Л. В. Чеканова. № u200509962. Заявл. 24.10.2005. Опубл. 17.04.2006, Бюл. № 4. 3 с.
Series/Report no.: 11;13753
Abstract: Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату для борошняних кондитерських виробів, що включає змішування цукру з порошкоподібною добавкою рослинного походження, меланжем, вершковим маслом, сіллю, хімічним розпушувачем, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, його формування і випічку, який відрізняється тим, що як смакову та ароматичну добавку використовують порошкоподібні добавки рослинного походження з натуральних яблук, лимонів, помаранчів або буряків в кількості 10...20 % від маси цукру, зменшуючи таким чином масу рафінованого цукру, порошкоподібну добавку рослинного походження попередньо змішують з цукром, перемішують з іншими компонентами протягом 20...30 хв. до отримання однорідної маси та замішують тісто протягом 1...2 хв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14325
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13753.pdf102.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.