Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14232
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦибуля, Ю. В.-
dc.contributor.authorТкаченко, А. О.-
dc.contributor.authorГалич, І. В.-
dc.date.accessioned2022-11-18T10:01:32Z-
dc.date.available2022-11-18T10:01:32Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЦибуля Ю. В., Ткаченко А. О., Галич І. В. Система управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні розробки в аграрній сфері» Том 1. 12-13 грудня 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 134-135.uk_UA
dc.identifier.issn2519-4194-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14232-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.titleСистема управління якістю як фактор підвищення конкурентоспроможності продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Інноваційні розробки в аграрній сфері". Том 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatisiini rozrobky v ahrarnii sferi_T 1_2019_134-135.pdf310.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.