Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14161
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Єфремов, Юрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Юнашова, Ольга Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Карлюкіна, Наталія Юр'євна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T08:23:58Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T08:23:58Z | - |
dc.date.issued | 2004-12-15 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів. Патент України на корисну модель № 3789, МПК 7 A23L1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, О. С. Юнашова, Н. Ю. Карлюкіна. № 2004031918. Заявл. 16.03.2004. Опубл. 15.12.2004, Бюл. № 12. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14161 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів, що передбачає перемішування підготовлених компонентів по рецептурі і їх сушіння з наступним розмелом у порошок, який відрізняється тим, що сушіння проводять у два етапи: на першому - компоненти піддають впливу НВЧ-поля протягом 5-7 хвилин до вологості 18-20 %, а на другому - сушіння прово дять при температурі 50-55°С протягом 1-2 годин до остаточної вологості 4-6 %. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що ком поненти беруть у такому співвідношенні, мас.%: гриби нестандартні (білі, маслюки, опеньки) 60 петрушка (коріння, листя, стебла) 10 пастернак (коріння, листя, стебла) 5 селера (коріння, листя, стебла) 5 морква 10 цибуля ріпчаста 10. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;3789 | - |
dc.title | Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.