Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14138
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Наконечна, Ю.Г. | - |
dc.contributor.author | Руденко, К.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T17:59:43Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T17:59:43Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Руденко К. В. Дослідження впливу зовнішніх факторів на зміну маси грибів в процесі технологічної обробки / наук. керівник Ю. Г. Наконечна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 85. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14138 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | гриби | uk_UA |
dc.subject | маса грибів | uk_UA |
dc.subject | технологічна обробка | uk_UA |
dc.subject | зовнішні фактори | uk_UA |
dc.subject | дослідження | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу зовнішніх факторів на зміну маси грибів в процесі технологічної обробки | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_rudenko_stor85_2022.pdf | 153.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.