Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14138
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorНаконечна, Ю.Г.-
dc.contributor.authorРуденко, К.В.-
dc.date.accessioned2022-11-17T17:59:43Z-
dc.date.available2022-11-17T17:59:43Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationРуденко К. В. Дослідження впливу зовнішніх факторів на зміну маси грибів в процесі технологічної обробки / наук. керівник Ю. Г. Наконечна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 85.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14138-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectгрибиuk_UA
dc.subjectмаса грибівuk_UA
dc.subjectтехнологічна обробкаuk_UA
dc.subjectзовнішні факториuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.titleДослідження впливу зовнішніх факторів на зміну маси грибів в процесі технологічної обробкиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_rudenko_stor85_2022.pdf153.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.