Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14134
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Дущак, О.В. | - |
dc.contributor.author | Бурлак, Н.І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T17:14:09Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T17:14:09Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Бурлак Н. І. Дослідження якісних характеристик нових плодових соусів / наук. керівник О.В. Дущак. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 81. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14134 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | плодові соуси | uk_UA |
dc.subject | характеристики | uk_UA |
dc.subject | дослідження | uk_UA |
dc.title | Дослідження якісних характеристик нових плодових соусів | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_burlak_stor81_2022.pdf | 153.74 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.