Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14126
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Погарська, В.В. | - |
dc.contributor.advisor | Лосєва, С.М. | - |
dc.contributor.author | Кульбачний, С.М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-17T14:35:56Z | - |
dc.date.available | 2022-11-17T14:35:56Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Кульбачний С.М. Вплив кріогенного «шокового» заморожування та кріомеханодеструкції на біополімери журавлини / наук. керівники : В. В. Погарська, С. М. Лосєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 74. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14126 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | кріогенне «шокове» заморожування | uk_UA |
dc.subject | кріомеханодеструкція | uk_UA |
dc.subject | біополімери журавлини | uk_UA |
dc.title | Вплив кріогенного «шокового» заморожування та кріомеханодеструкції на біополімери журавлини | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kulbachnij_stor74_2022.pdf | 154.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.