Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14031
Название: | Корисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редьки |
Авторы: | Дворник, Б.І. Решетняк, А.О. |
Научный руководитель: | Селютіна, Г.А. |
Ключевые слова: | фенольні речовини;оздоровче харчування;коренеплоди редьки |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Дворник Б. І., Решетняк А. О. Корисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редьки / наук. керівник Г. А. Селютіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 69. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14031 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dvornik_reshetnyak_stor69_2022.pdf | 155.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.