Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14014
Title: | Спосіб виробництва продуктів із редьки |
Authors: | Селютіна, Галина Анатоліївна Виродова, Оксана Володимирівна Іванніков, Павло Васильович |
Issue Date: | 26-Aug-2014 |
Citation: | Спосіб виробництва продуктів із редьки. Патент України на корисну модель № 92658, МПК A23L 1/214 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков. № u 2014 03392. Заявл. 03.04.2014. Опубл. 26.08.2014, Бюл.№ 16. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;92658 |
Abstract: | Спосіб виробництва продуктів із редьки, що включає інспектування, мийку, очищення та подрібнення, укладання в тару, приготування маринаду, що містить воду, цукор-пісок, сіль, оцтову або лимонну кислоту, заливку овочевої сировини маринадом, герметичне закупорювання та стерилізацію, причому редька додатково піддається вимочуванню в 1 % розчині солей калію протягом 15…30 хвилин, а маринад містить сік журавлини. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14014 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.