Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13860
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Запаренко, Ганна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Голік, Олег Вікторович | - |
dc.contributor.author | Діденко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Гейко, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T12:11:36Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T12:11:36Z | - |
dc.date.issued | 2014-04-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва зернового хліба. Патент України на корисну модель № 89687, МПК A21D 13/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, Г. В. Запаренко, О. В. Голік, С. Ю. Діденко, Т. С. Гейко. № u 2013 14386. Заявл. 09.12.2013. Опубл. 25.04.2014, Бюл.№ 8. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13860 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва зернового хліба включає замочування підготовленої зернової сировини у воді, подрібнення набряклої зернової маси, замішування тіста з додаванням передбачених рецептурою компонентів, його дозрівання, формування та вистоювання тістових заготовок і їх випікання. Як зернову сировину використовують зерно полби сорту Голіковська, яке замочують у воді з температурою 18…50 °C протягом 4…20 год., після чого зерно промивають проточною водою. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;89687 | - |
dc.title | Спосіб виробництва зернового хліба | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.