Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13828
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorБольшакова, В.А.-
dc.contributor.authorГончаренко, В.М.-
dc.contributor.authorІванісенко, І.О.-
dc.date.accessioned2022-11-16T10:34:41Z-
dc.date.available2022-11-16T10:34:41Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГончаренко В. М., Іванісенко І. О. Забезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринках / наук. керівник В. А. Большакова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 52.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13828-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectм’ясна продукціяuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectєвропейські ринкиuk_UA
dc.titleЗабезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринкахuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_goncharenko_ivanisenko_stor52_2022.pdf154.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.