Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13814
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Головко, Т.М. | - |
dc.contributor.author | Гулага, Д.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T10:13:27Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T10:13:27Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Гулага Д. В. Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції / наук. керівник Т. М. Головко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 50. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13814 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | рослинні компоненти | uk_UA |
dc.subject | паштетна продукція | uk_UA |
dc.subject | виробництво паштетної продукції | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_gulaga_stor50_2022.pdf | 188.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.