Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13814
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorГоловко, Т.М.-
dc.contributor.authorГулага, Д.В.-
dc.date.accessioned2022-11-16T10:13:27Z-
dc.date.available2022-11-16T10:13:27Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГулага Д. В. Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції / наук. керівник Т. М. Головко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 50.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13814-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectрослинні компонентиuk_UA
dc.subjectпаштетна продукціяuk_UA
dc.subjectвиробництво паштетної продукціїuk_UA
dc.titleПерспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукціїuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_gulaga_stor50_2022.pdf188.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.