Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13780
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorВарибрус, В.П.-
dc.contributor.advisorТуз, Н.В.-
dc.contributor.authorСівохіна, Д.Д.-
dc.date.accessioned2022-11-16T09:01:57Z-
dc.date.available2022-11-16T09:01:57Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСівохіна Д. Д. Розробка рецептури хлібних паличок з нетрадиційної сировини / наук. керівники : В. П. Варибрус, Н. В. Туз. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 44.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13780-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectхлібні паличкиuk_UA
dc.subjectрецептура хлібних паличокuk_UA
dc.subjectнетрадиційна сировинаuk_UA
dc.titleРозробка рецептури хлібних паличок з нетрадиційної сировиниuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_sivohina_stor44_2022.pdf153.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.