Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13772
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Хомічак, Любомир Михайлович
Бідюк, Дмитро Олегович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Дата публікації: 25-жов-2013
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84437, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, А. О. Борисова, О. В. Власов, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Ф. М. Снєгур, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03531. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Серія/номер: 11;84437
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вноситься розчин фурцеларану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13772
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
84437.pdf156.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.