Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13725
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Новік, Г.В. | - |
dc.contributor.author | Макаренко, Д.А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-15T12:30:47Z | - |
dc.date.available | 2022-11-15T12:30:47Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Макаренко Д. А. Розробка технології замороженого напівфабрикату із дріжджового тіста з начинкою / наук. керівник Г. В. Новік. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 41. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13725 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | заморожені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | технологія заморожених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.subject | дріжджове тісто з начинкою | uk_UA |
dc.subject | заморожені напівфабрикати із дріжджового тіста з начинкою | uk_UA |
dc.title | Розробка технології замороженого напівфабрикату із дріжджового тіста з начинкою | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_makarenko_stor41_2022.pdf | 154.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.