Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13633
Title: | Спосіб приготування харчової емульсії типу майонезу з додаванням рибної плазми |
Authors: | Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Микола Семенович Гордієнко, Василь Васильович Мовчан, Альона Олександрівна Гасай, Євгенія Леонідівна Рибцева, Анастасія Андріївна |
Issue Date: | 25-Jan-2013 |
Citation: | Спосіб приготування харчової емульсії типу майонезу з додаванням рибної плазми. Патент України на корисну модель № 76890, МПК A23L 1/24 (2006.01). Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, В. В. Гордієнко, А. О. Мовчан, Є. Л. Гасай, А. А. Рибцева. № u 2012 05928. Заявл. 15.05.2012. Опубл. 25.01.2013, Бюл.№ 2. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;76890 |
Abstract: | Спосіб приготування харчової емульсії типу майонезу з додаванням рибної плазми включає попереднє отримання рибної плазми. Потім змішують останню зі смаковими компонентами з одержанням суспензії. Вводять олію та здійснюють гомогенізацію. Потім фасують, закупорюють та стерилізують. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13633 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.