Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13633
Title: Спосіб приготування харчової емульсії типу майонезу з додаванням рибної плазми
Authors: Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Гордієнко, Василь Васильович
Мовчан, Альона Олександрівна
Гасай, Євгенія Леонідівна
Рибцева, Анастасія Андріївна
Issue Date: 25-Jan-2013
Citation: Спосіб приготування харчової емульсії типу майонезу з додаванням рибної плазми. Патент України на корисну модель № 76890, МПК A23L 1/24 (2006.01). Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, В. В. Гордієнко, А. О. Мовчан, Є. Л. Гасай, А. А. Рибцева. № u 2012 05928. Заявл. 15.05.2012. Опубл. 25.01.2013, Бюл.№ 2. 4 с.
Series/Report no.: 11;76890
Abstract: Спосіб приготування харчової емульсії типу майонезу з додаванням рибної плазми включає попереднє отримання рибної плазми. Потім змішують останню зі смаковими компонентами з одержанням суспензії. Вводять олію та здійснюють гомогенізацію. Потім фасують, закупорюють та стерилізують.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13633
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
76890.pdf145.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.